Ajankohtaista

Kesäterveiset Pharmadatalta- syksyn koulutussuunnitelmat ovat meillä jo valmiina!

Kesä on hellinyt lämmöllä ja auringolla runsain mitoin. ja useimmilla myös lomapäivät ovat solahtaneet rentoutuen ja kesästä nauttien. Me Pharmadatalla olemme pyrkineet tukemaan työskentelyänne apteekkijärjestelmien parissa myös lomien aikana. Uudet ominaisuudet ja ohjelmapäivitysten julkaisut helpottavat järjestelmän hallintaa. Lisäksi olemme päivittäneet käyttöohjeita ja järjestelmiemme koulutuksia. Syksyllä on ohjelmassa jälleen uusia koulutuksia, joten nyt on hyvä aika suunnitella jo tulevaa syksyä.

Syksyn pääkäyttäjävalmennukset on aikataulutettu ja uusia alkavia valmennuksia löytyy kalenteristamme. Nyt on tilaisuus valmentaa apteekillenne uusi pääkäyttäjä ja huomioimme hinnoittelussa apteekkinne aiemmat pääkäyttäjät. Ilmoittaudu mukaan syksyn valmennuksiin, kohtaamme jälleen uusien teemojen merkeissä!

Presto -koulutus on saavuttanut suuren suosion teidän apteekkilaisten keskuudessa. Tämä koulutus toteutetaan räätälöitynä ja rakennetaan yksilöllisesti apteekin mukaan. Asiantuntijamme kartoittaa Preston käyttötarpeet ja laatii koulutuksen sisällön yhdessä apteekin kanssa. Koulutuksessa perehdyt esimerkiksi erityyppisten ilmoitustauluviestien laatimiseen, sekä kanavien ja välilehtien luomiseen ja ylläpitoon. Koulutuksessa työstämme näitä yhdessä apteekkisi omaan Prestoon. Siten saat jatkossa hyödynnettyä tehokkaammin Prestoa apteekkisi jokapäiväisessä työskentelyssä.

Syksyn pd3-laskutuskoulutukset pidetään erillisinä kokonaisuuksina perinteisesti laskuttaville apteekeille ja Ropo-palvelua käyttäville apteekeille. Webinaarien ensimmäisessä osassa käymme läpi laskutuksen kokonaiskuvaa. Saat vinkkejä kuukaudenvaihteen toimiin, viitemaksujen lukuun ja lääkärinpalkkiotilitysten kirjaamiseen. Toisen osan pääpaino on laskutuksen korjaamisessa. Opastamme, miten korjaat vääriä summia, oikaiset kirjanpitoa ja kirjaat myyntitappiota. Webinaareissa tarjoamme räätälöidyt vinkit ja runsaasti käytännön esimerkkejä.  Ota nyt laskutus haltuun ja ilmoittaudu syksyn webinaareihin.

Kehitämme jatkuvasti pd3 -apteekkijärjestelmää – myös varastonhallinnan ja logistiikan osalta. Varastonhallinnan koulutus on kolmen itsenäisen webinaarin muodostama kokonaisuus. Webinaarien teemoina ovat muun muassa nimikkeiden käsittely ja ostotilausten hallinta. Perehdytämme Sinut myös varastonhallinnan raportointiin ja moniin syventäviin toimintoihin, kuten myynnin mukaiseen tilaustapaan. Monipuolisten käytännön esimerkkien avulla uusiin asioihin on helpompi perehtyä. Vaikka koulutus on suunnattu erityisesti varastonhallinnasta vastaaville henkilöille, tarjoaa se kaikille järjestelmän parissa työskenteleville tietopaketin, josta on hyötyä päivittäisessä apteekkityössä. Lisäksi järjestämme oman koulutuksen apteekeille, joilla on varastoautomaatti käytössä varastonhallinnassa.

Tarjoamme syksyn webinaareissa myös kaksiosaisen Taloushallinnon koulutuksen, jonka sisältöä on uudistettu. Osa 1 käsittelee muun muassa raportointia niin kirjanpidon kuin myynnin seurannan kannalta. Perehdyt esimerkiksi kahden verokannan tuotteisiin ja myyntikatteisiin. pdAnalyysi -työkaluun syvennytään taloushallinnon osa 2:n webinaarissa. Käytännön esimerkkien ja vinkkien avulla käymme läpi esimerkiksi, miten seurata myyjäkohtaisesti apteekin myyntiä tai kartoittaa henkilökuntaresurssien tarvetta. Suosittelemme koulutuksia apteekkareille ja taloushallinnosta vastaaville henkilöille.

Vaihtoehtona webinaareille järjestetään Helsingissä lisäksi koko päivän kestävät tehokoulutukset laskutuksesta ja varastonhallinnasta. Aiheet ovat samoja kuin webinaareissa. Olemme koostaneet kokopäiväkoulutukseen tärkeimmät osa-alueet esimerkiksi laskutuksesta ja näin saat laajemman katsauksen aiheeseen päivän aikana. Samalla vertaisoppimisen ja keskustelujen kautta saat kuulla muiden osallistujien vinkkejä.

Koulutus on investointi ja tarjoaa aina jotain uutta järjestelmän parissa työskentelyyn. Kehitä osaamistasi syksyn koulutuksissamme. Saat samalla neuvoja apteekkisi muulle henkilökunnalle, sekä uusimmat vinkit järjestelmiemme monipuolisista toiminnoista.

Vilkaise uutta syyskauden koulutuskalenteriamme. Näet sieltä koulutuksiemme päivämäärät ja tarkemmat koulutuskuvaukset. Ilmoittaudu jo tänään! Tuomme myös räätälöidyt koulutukset paikanpäälle apteekkiisi. Kysele lisää, annamme mielellämme lisätietoja.

Hyvää loppukesää ja terveisiä koko apteekin porukalle!

Edellinen artikkeliSeuraava artikkeli