pd3 -apteekkijärjestelmän uudet ominaisuudet haltuun – tilaa koulutus apteekillesi

Kehitämme jatkuvasti ohjelmistojamme ja niiden uusia ominaisuuksia. Varmistathan, että olet ottanut käyttöön pd3:n uusimmat ominaisuudet! Hyödynnättekö jo valvontalaskuja, sähköisiä kuormakirjoja tai mietittekö laskutuksen ulkoistamista? Kaipaatteko jokapäiväisiin toimia nopeuttavia vinkkejä? Miten hyvin hallitsette varastoa? Onko hintakertoimien ryhmämanipulointi tuttua? Entä saatteko kaikki tarvitsemanne raportit ketju-/kanta-asiakkaiden seurantaan? Ota järjestelmästä enemmän hyötyä ja saat potkua prosesseihin.

Tuomme nyt tämän räätälöidyn koulutuksen suoraan apteekillesi ja samalla useampi henkilö pääsee osallistumaan opetukseen. Järjestämme koulutuksen apteekissasi pienryhmäopetuksena. Päivän aikana käydään järjestelmän uusia toimintoja ja opastamme, miten sovellat niitä käytännössä. Saat myös mahdollisuuden kysyä sinua askarruttavista asioista koulutuksen asiantuntijoiltamme.

Lähetä yhteydenottopyyntö alla olevista linkeistä ja varaa jo tänään oma koulutus apteekillesi.

Pääkaupunkiseutu

Pääkaupunkiseudulla ja sen lähialueella toteutamme pd3:n uudet ominaisuudet käyttöön -koulutuksen apteekissasi toiveidenne ja mahdollisuuksiemme mukaan. Kysele vapaita aikoja jättämällä avoin yhteydenottopyyntö alla olevasta linkistä:

Alkaa: tammikuu 2019
Loppuu: joulukuu 2019
Sijainti: Pääkaupunkiseutu, apteekissasi

Muu Suomi

PK-seudun ulkopuolella toteutamme pd3:n uudet ominaisuudet käyttöön -koulutuksen apteekissasi toiveidenne ja mahdollisuuksiemme mukaan. Kysele vapaita aikoja jättämällä yhteydenottopyyntö alla olevasta linkistä:

Alkaa: tammikuu 2019
Loppuu: joulukuu 2019
Sijainti: apteekissasi