Pääkäyttäjä – Apteekkiin oma järjestelmien ja laitteiden erityisosaaja

Apteekin toiminnassa on päivittäin tilanteita, joissa ohjelmistojen ja järjestelmien osaamisesta sekä erityistoimintojen hallinnasta on merkittävää hyötyä. Asiakaspalvelun sujuvuus turvataan toimivalla laitteistolla, mikä vaatii laitteiden hallintaan ja ylläpitoon liittyvää osaamista. Apteekkijärjestelmän uusien ominaisuuksien nopea omaksuminen ja hyödyntäminen käytännössä tukevat apteekin kehitystä, sekä tehostavat ohjelmiston avulla työskentelyä. Nämä yhdessä vaikuttavat työhyvinvointiin ja siten asiakaspalveluun. Valmennamme apteekillesi oman syväosaajan – pääkäyttäjän.

Sinulle räätälöity valmennusohjelma

Pääkäyttäjävalmennus kouluttaa sinut apteekkijärjestelmän erityisosaajaksi. Syvennämme osaamistasi apteekkijärjestelmästä ja annamme vinkkejä työskentelyn helpottamiseksi sekä ongelmatilanteiden ratkomiseen. Lisäksi koulutamme apteekin laitteiden hallintaa ja saat ajantasaista tietoa tuotekehityksestä.

Pääkäyttäjävalmennuksen sisältö:

Valmennuksessa syvennämme osaamistasi käytössäsi olevasta pd 3– tai Salix -apteekkijärjestelmästä sekä sen rakenteesta eri osa-alueiden osalta. Pääset syventymään esimerkiksi varastonhallinnan optimointiin tai ostolaskujen hallinnointiin. Opastamme myös, miten kartoitat apteekin verkkoyhteysongelmia ja annamme ratkaisuvinkkejä niiden selvittämiseen.

Valmennusohjelma rakentuu kolmesta lähiopetuspäivästä, joiden sisällön voit valita oman mielenkiintosi, osaamisesi ja apteekkisi tarpeiden mukaan.

Ensimmäisessä osassa keskitymme apteekkijärjestelmän kokonaisvaltaisempaan hallintaan ja miten hyödynnät siihen liittyviä palveluita, kuten Neuvoa, käytännön työssäsi. Syvennymme myös apteekkijärjestelmän toimintalogiikkaan eli ”filosofiaan”. Lisäksi valitsemme yhden aihealueen ajankohtaisuuden ja valmennettavien toiveiden mukaan.

Kahden seuraavan syventävän koulutuksen valinnaisina aihealueina ovat reseptinkäsittelyn lisäksi varastonvalvonta, laskutus tai vaikkapa taloushallinto ja raportointi. Valmennuksen jatkokoulutusten päämääränä on opastaa ohjelmiston syvempää käyttöä ja pulmatilanteiden hallintaa apteekissa.

Rakenna henkilökohtainen valmennuksesi ja yhdistä eri osa-alueita kiinnostuksesi mukaan.

Saat tukea tarvittaessa omalta henkilökohtaiselta kouluttajaltasi ja olemme valmennuksen jälkeenkin säännöllisesti sinuun yhteydessä järjestelmän päivityksistä ja uusista toiminnoista suoraan henkilökohtaiseen sähköpostiisi. Näin saat ajantasaisen tiedon, jota voit hyödyntää myös apteekin sisäisessä viestinnässä.

Ilmoittaudu ja liity mukaan kasvavaan pääkäyttäjien joukkoon!

 

Yhteydenotot ja tiedustelut:

Ville Fogelberg
senior asiantuntija
puh. 040 660 4699
ville.fogelberg@pharmadata.fi

Riia-Liisa Rasimus
palvelujohtaja
puh. 0500 218119
riia-liisa.rasimus@pharmadata.fi

Valmennuspäiviin ilmoittautuminen

Aloitusvalmennus – Osa 1

Alla löydät kevään pääkäyttäjävalmennuksien ajankohdat. Järjestämme aloitusvalmennuksia Helsingissä, Kuopiossa, Tampereella ja Oulussa. Ilmoittaudu mukaan haluamasi kaupungin/päivämäärän kohdalta.

Alkaa: 10.6.2020, klo. 10:00
Loppuu: 10.6.2020, klo 16:30
Sijainti: Pharmadata Oy, Mechelininkatu 1 A, 00180 Helsinki

Jatkovalmennus – Osa 2

Alla löydät kevään jatkovalmennuksien ajankohdat. Järjestämme jatkovalmennuksia Helsingissä, Kuopiossa, Tampereella, Oulussa, Seinäjoella, Mikkelissä ja Jyväskylässä. Ilmoittaudu haluamasi kaupungin/päivämäärän kohdalta, jos olet käynyt Osa 1:n.

Jatkovalmennukset ovat kevään 2020 osalta ohi. Kiitos kaikille osallistuneille! Seuraavien valmennuksien päivämäärät syyskaudelle julkistetaan myöhemmin.

Alkaa: 25.2.2020, klo. 10:00
Loppuu: 25.2.2020, klo 16:30
Sijainti: Technopolis, kokoustila Åre, Sepänkatu 20, 90100 Oulu

Alkaa: 4.3.2020, klo. 10:00
Loppuu: 4.3.2020, klo 16:30
Sijainti: Frami D-talo, Bitti-koulutustila, Tiedekatu 2, Seinäjoki

Jatkovalmennus – Osa 3

Alta löydät kevään jatkovalmennus Osa 3:n päivämäärät. Ilmoittaudu mukaan haluamasi kaupungin/päivämäärän kohdalta, jos olet jo osallistunut 1. ja 2. osiin.

Jatkovalmennukset ovat kevään 2020 osalta ohi. Kiitos kaikille osallistuneille! Seuraavien valmennuksien päivämäärät syyskaudelle julkistetaan myöhemmin.

Alkaa: 16.3.2020, klo. 10:00
Loppuu: 16.3.2020, klo 16:30
Sijainti: Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, luokka D132,  Patteristonkatu 3, Mikkeli

Alkaa: 17.3.2020, klo. 10:00
Loppuu: 17.3.2020, klo 16:30
Sijainti: Hotelli Alba, kabinetti Albis, Ahlmaninkatu 4, 40100 Jyväskylä