Pääkäyttäjä – Apteekkiin oma järjestelmien ja laitteiden erityisosaaja

Apteekin toiminnassa on päivittäin tilanteita, joissa ohjelmistojen ja järjestelmien osaamisesta sekä erityistoimintojen hallinnasta on merkittävää hyötyä. Asiakaspalvelun sujuvuus turvataan myös toimivalla laitteistolla, mikä vaatii laitteiden hallintaan ja ylläpitoon liittyvää osaamista. Apteekkijärjestelmän uusien ominaisuuksien nopea omaksuminen ja hyödyntäminen käytännössä tukevat apteekin kehitystä, sekä tehostavat ohjelmiston avulla työskentelyä. Nämä yhdessä vaikuttavat työhyvinvointiin ja siten asiakaspalveluun. Valmennamme apteekillesi oman syväosaajan – pääkäyttäjän.

Sinulle räätälöity valmennusohjelma

Me valmennamme Sinusta pääkäyttäjän, apteekkijärjestelmän erityisosaajan. Perehdytämme valmennuksessa apteekkijärjestelmän logiikkaan ja ominaisuuksiin, sekä annamme vinkkejä työskentelyn helpottamiseksi ja pulmatilanteiden ratkomiseen. Lisäksi opastamme apteekin laitteiden hallintaa ja saat ajantasaista tietoa myös muilta osa-alueilta.

Pääkäyttäjävalmennuksen sisältö:

Valmennuksessa syvennämme osaamistasi käytössäsi olevasta pd 3-apteekkijärjestelmästä sekä sen rakenteesta eri osa-alueiden osalta. Pääset syventymään esimerkiksi varastonhallinnan optimointiin ja raportoinnin hyödyntämiseen. Opastamme myös, miten kartoitat apteekin verkkoyhteysongelmia ja annamme ratkaisuvinkkejä niiden selvittämiseen. Lisäksi avaamme ohjelman toimintaa ja logiikkaa eri osa-alueilta. Perehdytämme pääkäyttäjät myös järjestelmän erikoistoimintoihin, sekä vaihtoehtoisiin toimintatapoihin, joilla helpotat järjestelmän hallintaa.

Valmennusohjelma rakentuu kolmesta lähiopetuspäivästä, joiden sisältö on rakennettu jokaiselle päivälle valitun pääteeman mukaan. Lisäksi mukana on myös vaihtuva syventävä osa-alue kuten esimerkiksi Presto tai projektinhallinta.

Ensimmäisessä osassa keskitymme apteekkijärjestelmän kokonaisvaltaisempaan hallintaan ja miten hyödynnät siihen liittyviä palveluita, kuten Neuvoa, käytännön työssäsi. Syvennymme myös apteekkijärjestelmän toimintalogiikkaan eli ”filosofiaan”. Lisäksi valitsemme yhden aihealueen ajankohtaisuuden ja valmennettavien toiveiden mukaan.

Toinen valmennuskerta painottuu myynnin seurantaan ja sen hyödyntämiseen apteekkityöskentelyssä runsaiden esimerkkien kautta. Kolmas valmennuskerta keskittyy varastonhallintaan ja logistiikkaan, sekä syventää näiden hallintaa suunnittelun ja seurannan työkaluina.

Jokaisella valmennuskerralla käymme läpi järjestelmän uusia ominaisuuksia, sekä näiden hyödyntämistä apteekkityöskentelyssä, reseptinkäsittelyä unohtamatta. Valmennuksen jatkokoulutusten päämääränä on opastaa ohjelmiston syvempää käyttöä ja ennakoida pulmatilanteita apteekissa.

Kuljemme rinnallasi myös jatkossa

Me huolehdimme valmennettavien osaamisesta myös jatkossa. Järjestämme vain pääkäyttäjille suunnattuja webinaareja esimerkiksi uusista ominaisuuksista, sekä apteekkijärjestelmien päivityksistä. Pidämme heitä ajan tasalla myös oman sähköpostiryhmän kautta. Pääkäyttäjänä olet siis askeleen edellä muita ja saat ajantasaista tietoa, jota voit hyödyntää myös apteekkisi sisäisessä viestinnässä.

Ilmoittaudu ja liity mukaan kasvavaan pääkäyttäjien joukkoon!

 

Yhteydenotot ja tiedustelut:

Ville Fogelberg
senior asiantuntija
puh. 040 660 4699
ville.fogelberg@pharmadata.fi

Valmennuspäiviin ilmoittautuminen

Aloitusvalmennus – Osa 1

Alla löydät syyskauden pääkäyttäjävalmennuksien ajankohdat. Järjestämme aloitusvalmennuksia Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa ja tarvittaessa muillakin paikkakunnilla. Ilmoittaudu mukaan haluamasi kaupungin/päivämäärän kohdalta.

Alkaa:  28.10.2021 klo 10:00
Loppuu: 28.10.2021 klo 16:00
Sijainti: KPY Novapolis, kokoustila Volta, Viestikatu 1-3, Kuopio

Alkaa:  2.11.2021 klo 10:00
Loppuu: 2.11.2021 klo 16:00
Sijainti: Technopolis Tampere, kokoustila Miete, Kalevantie 2, Tampere

Jatkovalmennus – Osa 2

Alla löydät syyskauden jatkovalmennuksien ajankohdat. Järjestämme jatkovalmennuksia Helsingissä, Kuopiossa, Jyväskylässä ja Oulussa sekä tarvittaessa muillakin paikkakunnilla. Ilmoittaudu haluamasi kaupungin/päivämäärän kohdalta, jos olet käynyt Osa 1:n.

Alkaa:  14.10.2021 klo 10:00
Loppuu: 14.10.2021 klo 16:00
Sijainti: Tiedepuisto, kokoustila ilmoitetaan pian, Länsikatu 15, Joensuu

Alkaa:  20.10.2021 klo 10:00
Loppuu: 20.10.2021 klo 16:00
Sijainti: Hotelli Alba, kabinetti Albis, Ahlmaninkatu 4, 40100 Jyväskylä

Alkaa:  27.10.2021 klo 10:00
Loppuu: 27.10.2021 klo 16:00
Sijainti: KPY Novapolis, kokoustila Volta, Viestikatu 1-3, Kuopio

Jatkovalmennus – Osa 3

Alta löydät syyskauden jatkovalmennus Osa 3:n päivämäärät. Ilmoittaudu mukaan haluamasi kaupungin/päivämäärän kohdalta, jos olet jo osallistunut 1. ja 2. osiin.

Alkaa:  10.11.2021 klo 10:00
Loppuu: 10.11.2021 klo 16:00
Sijainti: Technopolis Oulu, kokoustila Kööpenhamina, Sepänkatu 20, Oulu