Räätälöity koulutus – Apteekillesi rakennettu kokonaisuus tehokkaaseen työskentelyyn

Apteekin toiminnan kehittämiseksi tarjoamme räätälöityjä koulutuksia apteekkijärjestelmän käyttöön ja hallintaan. Räätälöity koulutuspäivä antaa mahdollisuuden useammalle henkilölle osallistua koulutukseen, omassa tutussa työympäristössä. Aihealueet valitaan teidän toiveidenne mukaan ja päivä rakennetaan huolellisen ennakkokartoituksen ja suunnittelun kautta.

Räätälöity koulutus voidaan toteuttaa yhdistelemällä eri aihealueita tai syventyen yhteen osa-alueeseen. Sisältö  voidaan rakentaa esimerkiksi varastonhallinnan, laskutuksen tai koneellisen annosjakelun teemoista. Koulutus soveltuu myös esimerkiksi uuden työntekijän perehdytykseen; starttina apteekkityöskentelyyn. Apteekin raportoinnista ja taloushallinnosta vastaaville järjestämme myös jatkossa räätälöityjä koulutuksia, jotka keskittyvät oman apteekin tarkasteluun ja tunnuslukuihin. Näin on helppo samalla perehtyä järjestelmän toimintoihin oman liiketoiminnan kautta.

Yhteydenotot ja tiedustelut:

Esimerkkejä räätälöidyistä koulutuksista

Uudelle työntekijälle perehdytys

Onko takana tauko työelämästä ja kaipaat päivitystä apteekkijärjestelmästä sekä uusista ominaisuuksista? Tuleeko apteekkiisi uusi työntekijä, joka tulisi perehdyttää varastonhallinnan ja annosjakelun toimintoihin? Pharmadata järjestää räätälöityjä koulutuksia esimerkiksi pd3 -apteekkijärjestelmän perustoiminnoista tai haluamistanne aihealueista vaikkapa tehtäväkuvan mukaan. Saat myös meiltä asiantuntevaa opastusta Salix-järjestelmään. Helpotamme työskentelyäsi uudella apteekkijärjestelmällä sinulle suunnitellulla kokonaisuudella. Koulutukset voidaan järjestää apteekillasi tai meillä Pharmadatalla.

Annosjakelu

Annosjakelun parissa työskenteleviä koulutamme myös etätuella tai tulemme apteekkiisi. Koulutuksessa saat henkilökohtaista opastusta vaikkapa ryhmäkäsittelyn toimintoihin, lääkevaihtoon tai toimitusten korjaamiseen ja omien pulmatilanteiden ratkaisemiseksi. Asiantuntijamme opastuksella sujuvoitat työskentelyäsi, optimoit annosjakelun työvaiheet tehokkaiksi ja helpotat ongelmanratkaisua.

Salix

Apteekkijärjestelmästä kiinnostuneille henkilöille ja muille Salix-koulutusta kaipaaville järjestämme yksilöllisiä koulutuskokonaisuuksia, jotka räätälöidään koulutettavan toiveiden ja osaamisen mukaan.

Uudet ominaisuudet tehokäyttöön apteekissasi

Kehitämme jatkuvasti ohjelmistojamme ja niiden uusia ominaisuuksia. Räätälöidyllä koulutuksella varmistat, että olet ottanut käyttöön pd3:n uusimmat ominaisuudet! Hyödynnättekö jo valvontalaskuja, sähköisiä kuormakirjoja tai mietittekö laskutuksen ulkoistamista? Kaipaatteko jokapäiväisiin toimia nopeuttavia vinkkejä? Miten hyvin hallitsette varastoa? Onko hintakertoimien ryhmämanipulointi tuttua? Entä saatteko kaikki tarvitsemanne raportit ketju-/kanta-asiakkaiden seurantaan? Koulutuksen tavoitteena on saada järjestelmästä enemmän hyötyä ja potkua prosesseihin.

Koulutuksessa käydään läpi järjestelmän uusia toimintoja ja opastamme, miten sovellat niitä käytännössä. Koulutus voidaan toteuttaa vastuuhenkilöille tai pienryhmäopetuksena haluamistanne aiheista.