Räätälöity koulutus – Apteekillesi rakennettu kokonaisuus tehokkaaseen työskentelyyn

Apteekin toiminnassa tietojärjestelmien hallinta on oleellinen osa liiketoimintaa. Myös apteekin toimintaa kehitettäessä on järjestelmästä saatava tieto ja sen hyödyntäminen yksi merkittävä tekijä. Lisäksi järjestelmän syvällisempi osaaminen, sekä tehokkaampi käyttö luovat edellytykset sujuvammalle työskentelylle. Koulutuksessa käymme myös läpi apteekkijärjestelmän uudet ominaisuudet ja ohjelmiston viimeisimmät muutokset.

Apteekin toiminnan kehittämiseksi tarjoamme räätälöityä apteekkijärjestelmän käytön ja hallinnan koulutusta. Huolellisen ennakkosuunnittelun ja apteekin tarpeiden kartoittamisen kautta rakennamme teille suunnitellun koulutuspäivän, joka toteutetaan paikan päällä apteekissa. Se kohdennetaan aihealueiden vastuuhenkilöille ja muille osallistujille tarpeidenne mukaan.

Räätälöity koulutus voidaan toteuttaa vastuuhenkilöille esimerkiksi keskittyen varastonhallinnan ja laskutuksen aihealueisiin. Päivän antiin voimme yhdistää myös oman koulutuksen taloushallinnosta tai raportoinnista. Myös yksittäisten aihealueiden kouluttaminen ja henkilökohtaisen opastuksen toteuttaminen on mahdollista.

 

Yhteydenotot ja tiedustelut:

Riia-Liisa Rasimus
palvelujohtaja
puh. 0500 218119
riia-liisa.rasimus@pharmadata.fi