Yleistä koulutuksistamme

Pharmadata tukee työskentelyäsi järjestelmän avulla ja koulutuksissamme pääset oppimaan uutta, sekä päivittämään osaamisesi uusista ominaisuuksista ja toiminnoista. Koulutusasiantuntijamme ovat oman syventymisalansa erityisosaajia, joten saat heiltä viimeisimmän tiedon ja vinkit ohjelmiston käytöstä.

Koulutukset järjestetään pienryhmissä ja vertaisoppimisen kautta voit jakaa tietoa myös muiden apteekkilaisten kanssa. Lisäksi harjoitusten avulla pääset opettelemaan järjestelmää myös käytännössä. Koulutustemme kautta ymmärrät järjestelmän ominaisuuksia laajemmin, varmuutesi käyttäjänä kasvaa ja helpotat arkityöskentelyäsi apteekissa.

Järjestämme yleiskoulutuksia laskutuksesta, varastonhallinnasta, taloushallinnosta sekä tiivistettyjä Presto-Procuron perehdytyksiä. Lisäksi järjestämme omia koulutuspäiviä Ropo-palvelua hyödyntäville apteekeille.

Järjestämme pääosan kevään koulutuksista Helsingissä ja Tampereella ja Kuopiossa. Yksittäisi koulutuksia on lisäksi Seinäjoella ja Oulussa. Räätälöity koulutus voidaan toteuttaa myös paikan päällä apteekissasi, joten kysy lisää vaihtoehdoistamme koulutustarjonnan osalta. Kevään koulutuskalenterin löydät alempaa tältä sivulta (Koulutuskalenterin löydät myös Neuvosta).

Pääset ilmoittautumaan verkkosivujemme koulutuskohtaisten sivujen kautta. Soittele tai laita sähköpostia, niin kerromme lisää. Tuemme työskentelyäsi apteekkijärjestelmällä ja huolehdimme osaamisestasi!

Yhteydenotot ja tiedustelut:

Riia-Liisa Rasimus
palvelujohtaja
puh. 0500 218119
riia-liisa.rasimus@pharmadata.fi

Koulutuskalenteri, kevät 2020

Linkit koulutuksien tarkempiin kuvauksiin löydät alempaa tältä sivulta koulutuskalenterin jälkeen. Koulutuskohtaisilta sivuilta pääset myös ilmoittautumaan koulutuksiin.

Ps. muistathan, että voimme järjestää räätälöidyn koulutuksen haluamistasi aiheista milloin tahansa. Kysy lisää ja ota askel eteenpäin apteekkijärjestelmän käytössä!

Huhtikuu

ViikonpäiväPäivämääräPaikkakuntaKoulutuksen nimi
ti21.4.2020Helsinkipd3 Varastonhallinta
to23.4.2020Helsinkipd3 Taloushallinto

Toukokuu

ViikonpäiväPäivämääräPaikkakuntaKoulutuksen nimi
ke6.5.2020Helsinkipd3 Laskutus
to7.5.2020Helsinkipd3 Laskutus Ropo apteekeille
ke13.5.2020HelsinkiPresto ja Procuro aamupäivä
ke13.5.2020Tamperepd3 Taloushallinto
to14.5.2020Tamperepd3 Varastonhallinta
ke27.5.2020Kuopiopd3 Taloushallinto
to28.5.2020Kuopiopd3 Varastonhallinta

Yleiskoulutuksiemme kuvaukset ja ilmoittautuminen

pd3 – Laskutus

Koulutuksen tavoitteena on ymmärtää asiakas- ja työpaikkalaskutuksen prosessin perusteet, sekä niiden soveltamisen. Lisäksi koulutuksessa käydään läpi raportointia kuun vaihteessa. Koulutuksessa perehdytään myös laskujen korjaukseen ja hyvityslaskujen tekoon. Tavoitteena on hyödyntää näitä toimintoja käytännön työskentelyssä pd3 – ohjelmiston avulla.

pd3 – Laskutus Ropo-apteekeille

Ropo-palvelun käyttö helpottaa apteekin laskutusrutiineja. Se tuo mukanaan myös uusia huomioitavia asioita. Tässä uudessa koulutuskokonaisuudessa keskitymme yksinomaan Ropo-palvelua käyttävien pd3-apteekkien laskutukseen.

Koulutuksen tavoitteena on ymmärtää asiakas- ja työpaikkalaskutuksen prosessin perusteet, sekä niiden soveltamisen. Lisäksi koulutuksessa käydään läpi raportointia kuun vaihteessa. Koulutuksessa perehdytään myös laskujen korjaukseen ja hyvityslaskujen tekoon. Tavoitteena on hyödyntää näitä toimintoja käytännön työskentelyssä pd3 – ohjelmiston avulla.

pd3 – Varastonhallinta

Varastonhallinnan tehopäivässä pureudutaan ohjelman logiikkaan varaston hallinnan kannalta, opitaan löytämään tietoa helposti ja nopeasti sekä ottamaan mahdollisimman paljon irti pd3:n tarjoamista työkaluista

Tavoitteena on, että koulutuksen suorittanut ymmärtää varastonhallinnan perusteet ja soveltuvin osin syvemmän tason käytön, ja osaa soveltaa taitoja käytännössä. Pääpainotus koulutuksessa on tuotteiden hallinta ja erilaisten varastotapahtumien ylläpito, sekä seuranta. Soveltuvin osin käydään läpi tavaroiden vastaanoton erityistapauksia. Tavoitteena on hyödyntää näitä toimintoja käytännön työskentelyssä pd3 – ohjelmiston avulla.

pd3 – Taloushallinto

Pd3-taloushallintokoulutuksessa käsitellään kokonaisvaltaisesti kirjanpitäjien vaatimia materiaaleja ja opitaan tulkitsemaan kirjanpitoraportteja. Talouden hallintaan voidaan käyttää eri tavoin suodatettuja raportteja, riippuen apteekin toimintamallista. Koulutuksessa huomioidaan erilaisia apteekkirakenteita, sisältäen eri sijainteja, kuten varastorobotti ja yritys.

Presto ja Procuro aamupäivä

Presto on apteekin sisäinen, sähköinen tietopankki, jota hyödynnetään tiedon jakamiseen jokapäiväisessä työskentelyssä.

Koulutus antaa perusvalmiudet Preston käyttöön ja soveltamiseen apteekissa. Tavoitteena on oppia rakentamaan kunkin apteekin omia tarpeita vastaava kokonaisuus kanavien ja välilehtien avulla, sekä hyödyntämällä ohjelman keskeisimpiä ominaisuuksia.  Samalla tarkastellaan myös Preston linkittymistä Procuron kanssa.