Yleistä koulutuksistamme

Pharmadata tukee työskentelyäsi järjestelmän avulla ja koulutuksissamme pääset oppimaan uutta, sekä päivittämään osaamisesi uusista ominaisuuksista ja toiminnoista. Koulutusasiantuntijamme ovat oman syventymisalansa erityisosaajia, joten saat heiltä viimeisimmän tiedon ja vinkit ohjelmiston käytöstä.

Tarjoamme pd3-järjestelmän verkkokoulutuksia ja itseopiskeltavia verkkokursseja useista eri aihealueista ja ajankohtaisista aiheista. Lisäksi järjestämme Presto ja Procuro-koulutuksia apteekin toimintaan räätälöityinä kokonaisuuksina apteekkikohtaisesti. Koulutustemme kautta ymmärrät järjestelmän ominaisuuksia laajemmin, varmuutesi käyttäjänä kasvaa ja helpotat arkityöskentelyäsi apteekissa.

Räätälöity koulutus voidaan toteuttaa myös paikan päällä apteekissasi. Valitsette itse sopivat aihealueet ja me rakennamme teille oman koulutuksen toivenne ja tarpeenne huomioiden. Kysy lisää vaihtoehdoistamme koulutustarjonnan osalta. Koulutuskalenterin löydät alempaa tältä sivulta ja tarkemmat tiedot koulutuskohtaisilta sivuilta (Koulutuskalenterin löydät myös Neuvosta).

Pääset ilmoittautumaan verkkosivujemme koulutuskohtaisten sivujen kautta. Soittele tai laita sähköpostia, niin kerromme lisää. Tuemme työskentelyäsi apteekkijärjestelmällä ja huolehdimme osaamisestasi!

UUTUUS! LASKUTUKSEN VERKKOKURSSIT

Tarjoamme itseopiskeltavia verkkokursseja pd3-laskutuksen perusteisiin ja korjaustilanteisiin. Ropo-laskutuspalvelua käyttäville apteekeille ja ilman Ropoa laskuttaville on omat kurssinsa. Lue lisää ja ilmoittaudu:

Yhteydenotot ja tiedustelut:

Koulutuskalenteri 2023

Laskutuksen verkkokurssit ovat aina avoinna! Osallistumisoikeus oppimisympäristön kursseille on apteekkikohtainen, joten kurssi on käytettävissä apteekin koko henkilökunnalle.

Seuraavat verkkokoulutukset  näet alla olevasta kalenterista. Ne pidetään noin kahden tunnin mittaisina Teams-kokouksina, joihin voit osallistua vaikka työpaikaltasi tai kotoasi käsin.

Linkit kaikkien koulutusten tarkempiin kuvauksiin ja löydät alempaa tältä sivulta koulutuskalenterin jälkeen. Verkkokoulutusten sivuilta pääset myös ilmoittautumaan koulutuksiin.

Koulutuskalenterimme päivittyy jatkuvasti. Aikataulutamme uusia koulutuksia säännöllisesti, joten pidä kalenteriamme silmällä ja ilmoittaudu mukaan!

Ps. Muistathan, että voimme järjestää räätälöidyn koulutuksen haluamistasi aiheista milloin tahansa. Kysy lisää ja ota askel eteenpäin apteekkijärjestelmän käytössä!

Kevätkauden verkkokoulutukset ovat nyt ohi. Kiitos kaikille osallistuneille. Laskutuksen verkkokurssit ovat avoinna myös kesätauon aikana!

Yleiskoulutuksiemme kuvaukset ja ilmoittautuminen

pd3 – Verkkokurssit

Tarjoamme pd3:n laskutuksesta verkkokursseja. Kurssit suoritetaan koulutusvideoiden avulla Pharmadatan oppimisympäristössä itseopiskeluna. Kurssikokonaisuus sisältää kaksi kurssia (noin 1,5-2,5 tuntia per kurssi). Kaikki kurssit sisältävät ladattavan/tulostettavan kirjallisen materiaalin ja mahdollisuuden esittää omia kysymyksiä kirjallisena.

Kurssi on avoinna 2 kuukautta ja oppimisympäristö on käytettävissä apteekin koko henkilökunnalle.

pd3 – Verkkokoulutukset

Tarjoamme useita erilaisia verkkokoulutuksia. Aihealueet käsittelevät pd3-järjestelmän reseptinkäsittelyä, annosjakelua, taloushallintoa tai muita ajankohtaisia aiheita. Sisältö vaihtelee koulutuskohtaisesti ja ilmoitamme tarkemmasta sisällöstä koulutusten omalla sivulla ja Neuvon koulutuskalenterissamme. Koulutuksissa käsittellään niin perusteita, kuin syventäviä asioita, virhetilanteiden korjaamista jne.

Koulutukset alkavat pääsääntöisesti klo 13:00 ja kestävät noin kaksi tuntia. Ne järjestetään Teams-kokouksina.

Presto ja Procuro -koulutus

Presto on apteekin sisäinen, sähköinen tietopankki, jota hyödynnetään tiedon jakamiseen jokapäiväisessä työskentelyssä.

Koulutus antaa perusvalmiudet Preston käyttöön ja soveltamiseen apteekissa. Tavoitteena on oppia rakentamaan kunkin apteekin omia tarpeita vastaava kokonaisuus kanavien ja välilehtien avulla, sekä hyödyntämällä ohjelman keskeisimpiä ominaisuuksia.  Samalla tarkastellaan myös Preston linkittymistä Procuron kanssa.