Yleistä koulutuksistamme

Pharmadata tukee työskentelyäsi järjestelmän avulla ja koulutuksissamme pääset oppimaan uutta, sekä päivittämään osaamisesi uusista ominaisuuksista ja toiminnoista. Koulutusasiantuntijamme ovat oman syventymisalansa erityisosaajia, joten saat heiltä viimeisimmän tiedon ja vinkit ohjelmiston käytöstä.

Järjestämme pd3-järjestelmän koulutuksia useista eri aihealueista ja ajankohtaisista aiheista. Koulutukset pidetään noin kahden tunnin mittaisina webinaareina, joihin voit osallistua etänä. Lisäksi järjestämme Presto ja Procuro-koulutuksia räätälöityinä kokonaisuuksina apteekkikohtaisesti. Koulutukset pidetään etäyhteyden välityksellä. Koulutustemme kautta ymmärrät järjestelmän ominaisuuksia laajemmin, varmuutesi käyttäjänä kasvaa ja helpotat arkityöskentelyäsi apteekissa.

Räätälöity koulutus voidaan toteuttaa myös paikan päällä apteekissasi, joten kysy lisää vaihtoehdoistamme koulutustarjonnan osalta. Koulutuskalenterin löydät alempaa tältä sivulta ja tarkemmat tiedot koulutuskohtaisilta sivuilta (Koulutuskalenterin löydät myös Neuvosta).

Pääset ilmoittautumaan verkkosivujemme koulutuskohtaisten sivujen kautta. Soittele tai laita sähköpostia, niin kerromme lisää. Tuemme työskentelyäsi apteekkijärjestelmällä ja huolehdimme osaamisestasi!

Yhteydenotot ja tiedustelut:

Riia-Liisa Rasimus
palvelujohtaja
puh. 0500 218119
riia-liisa.rasimus@pharmadata.fi

Koulutuskalenteri 2021

Alta näet koulutustarjontamme. Järjestämme pd3-koulutukset noin kahden tunnin mittaisina Teams-webinaareina, joihin voit osallistua vaikka työpaikaltasi tai kotoasi käsin.

Linkit koulutuksien tarkempiin kuvauksiin löydät alempaa tältä sivulta koulutuskalenterin jälkeen. Koulutuskohtaisilta sivuilta pääset myös ilmoittautumaan koulutuksiin.

Koulutuskalenterimme päivittyy jatkuvasti. Lisäämme uusia päivämääriä noin 1-2 kuukautta tulevaisuuteen. Pidä kalenteriamme silmällä!

Ps. muistathan, että voimme järjestää räätälöidyn koulutuksen haluamistasi aiheista milloin tahansa. Kysy lisää ja ota askel eteenpäin apteekkijärjestelmän käytössä!

Toukokuu

ViikonpäiväPäivämääräPaikkakuntaWebinaarin aihealue
pe21.5.2021webinaaripd3 Varastonhallinta - Osa 2
ma24.5.2021webinaaripd3 Laskutus Ropo-apteekeille - Osa 1
ti25.5.2021webinaaripd3 Varastonhallinta - Osa 3
ma31.5.2021webinaaripd3 Laskutus - Osa 1

Kesäkuu ja heinäkuu

Kesätauko – Ei suunniteltuja webinaareja. Seuraavat yleiskoulutukset jatkuvat taas elo-syys-lokakuussa.
Pidäthän koulutuskalenteriamme silmällä!

Yleiskoulutuksiemme kuvaukset ja ilmoittautuminen

pd3 – Webinaarit

Tarjoamme useita erilaisia webinaarikoulutuksia. Aihealueet käsittelevät pd3-järjestelmän laskutusta, varastonhallintaa, taloushallintoa tai muita ajankohtaisia aiheita. Sisältö vaihtelee koulutuskohtaisesti ja ilmoitamme tarkemmasta sisällöstä webinarien omalla sivulla ja Neuvon koulutuskalenterissamme. Webinaarien aiheet käsittelevät niin perusteita, kuin syventäviä asioita, virhetilanteiden korjaamista jne.

Webinaarit alkavat klo 13:00 ja kestävät noin kaksi tuntia. Ne järjestetään Teams-sovelluksen kautta live-tapahtumina tai kokouksina.

Presto ja Procuro -koulutus

Presto on apteekin sisäinen, sähköinen tietopankki, jota hyödynnetään tiedon jakamiseen jokapäiväisessä työskentelyssä.

Koulutus antaa perusvalmiudet Preston käyttöön ja soveltamiseen apteekissa. Tavoitteena on oppia rakentamaan kunkin apteekin omia tarpeita vastaava kokonaisuus kanavien ja välilehtien avulla, sekä hyödyntämällä ohjelman keskeisimpiä ominaisuuksia.  Samalla tarkastellaan myös Preston linkittymistä Procuron kanssa.