Yleistä koulutuksistamme

Pharmadata tukee työskentelyäsi järjestelmän avulla ja koulutuksissamme pääset oppimaan uutta, sekä päivittämään osaamisesi uusista ominaisuuksista ja toiminnoista. Koulutusasiantuntijamme ovat oman syventymisalansa erityisosaajia, joten saat heiltä viimeisimmän tiedon ja vinkit ohjelmiston käytöstä.

Järjestämme pd3-järjestelmän koulutuksia useista eri aihealueista ja ajankohtaisista aiheista. Apteekkijärjestelmän etäopiskelu on mahdollista verkkokoulutusten avulla. Lisäksi järjestämme Presto ja Procuro-koulutuksia yksilöllisesti apteekin toimintaan räätälöityinä kokonaisuuksina apteekkikohtaisesti. Koulutustemme kautta ymmärrät järjestelmän ominaisuuksia laajemmin, varmuutesi käyttäjänä kasvaa ja helpotat arkityöskentelyäsi apteekissa.

Räätälöity koulutus voidaan toteuttaa myös paikan päällä apteekissasi. Valitsette itse sopivat aihealueet ja me rakennamme teille oman koulutuksen toivenne ja tarpeenne huomioiden. Kysy lisää vaihtoehdoistamme koulutustarjonnan osalta. Koulutuskalenterin löydät alempaa tältä sivulta ja tarkemmat tiedot koulutuskohtaisilta sivuilta (Koulutuskalenterin löydät myös Neuvosta).

Pääset ilmoittautumaan verkkosivujemme koulutuskohtaisten sivujen kautta. Soittele tai laita sähköpostia, niin kerromme lisää. Tuemme työskentelyäsi apteekkijärjestelmällä ja huolehdimme osaamisestasi!

Yhteydenotot ja tiedustelut:

Koulutuskalenteri 2023

pd3-koulutukset pidetään noin kahden tunnin mittaisina Teams-kokouksina, joihin voit osallistua vaikka työpaikaltasi tai kotoasi käsin.

Linkit koulutusten tarkempiin kuvauksiin ja ilmoittautumiseen löydät alempaa tältä sivulta koulutuskalenterin jälkeen. Koulutuskohtaisilta sivuilta pääset myös ilmoittautumaan koulutuksiin.

Koulutuskalenterimme päivittyy jatkuvasti. Aikataulutamme uusia koulutuksia säännöllisesti, joten pidä kalenteriamme silmällä ja ilmoittaudu mukaan!

Ps. Muistathan, että voimme järjestää räätälöidyn koulutuksen haluamistasi aiheista milloin tahansa. Kysy lisää ja ota askel eteenpäin apteekkijärjestelmän käytössä!

Maaliskuu

ViikonpäiväPäivämääräWebinaarin aihealueOsa
ti14.3.2023pd3 AnnosjakeluAnnosjakelun kulku, korjaukset ja erikoistilanteita
ke15.3.2023pd3 TaloushallintoOsa 1: Taloushallinto pd3:ssa - Toimintaperiaatteita ja raportointia
ti28.3.2023pd3 TaloushallintoOsa 2: pdAnalyysi - Miten hyödyn analyysityökalusta?

Huhtikuu

ViikonpäiväPäivämääräWebinaarin aihealueOsa
ke5.4.2023pd3 ReseptinkäsittelyReseptinkäsittelyn vinkkejä ja erikoistilanteita
pe21.4.2023pd3 SuodattaminenSuodattaminen haltuun - Lisää tehoa järjestelmästä

Toukokuu

ViikonpäiväPäivämääräWebinaarin aihealueOsa
ti9.5.2023pd3 AnnosjakeluAnnosjakelun kulku, korjaukset ja erikoistilanteita

Yleiskoulutuksiemme kuvaukset ja ilmoittautuminen

pd3 – Verkkokoulutukset

Tarjoamme useita erilaisia verkkokoulutuksia. Aihealueet käsittelevät pd3-järjestelmän reseptinkäsittelyä, annosjakelua, taloushallintoa tai muita ajankohtaisia aiheita. Sisältö vaihtelee koulutuskohtaisesti ja ilmoitamme tarkemmasta sisällöstä koulutusten omalla sivulla ja Neuvon koulutuskalenterissamme. Koulutuksissa käsittellään niin perusteita, kuin syventäviä asioita, virhetilanteiden korjaamista jne.

Koulutukset alkavat pääsääntöisesti klo 13:00 ja kestävät noin kaksi tuntia. Ne järjestetään Teams-kokouksina.

Presto ja Procuro -koulutus

Presto on apteekin sisäinen, sähköinen tietopankki, jota hyödynnetään tiedon jakamiseen jokapäiväisessä työskentelyssä.

Koulutus antaa perusvalmiudet Preston käyttöön ja soveltamiseen apteekissa. Tavoitteena on oppia rakentamaan kunkin apteekin omia tarpeita vastaava kokonaisuus kanavien ja välilehtien avulla, sekä hyödyntämällä ohjelman keskeisimpiä ominaisuuksia.  Samalla tarkastellaan myös Preston linkittymistä Procuron kanssa.