Yleistä koulutuksistamme

Pharmadata tukee työskentelyäsi järjestelmän avulla ja koulutuksissamme pääset oppimaan uutta, sekä päivittämään osaamisesi uusista ominaisuuksista ja toiminnoista. Koulutusasiantuntijamme ovat oman syventymisalansa erityisosaajia, joten saat heiltä viimeisimmän tiedon ja vinkit ohjelmiston käytöstä.

Järjestämme pd3-järjestelmän koulutuksia useista eri aihealueista ja ajankohtaisista aiheista. Apteekkijärjestelmän etäopiskelu on mahdollista webinaarien avulla. Nämä koulutukset pidetään noin kahden tunnin mittaisina webinaareina. Vaihtoehtona webinaareille tarjoamme koko päivän tehokoulutuksia Helsingissä Pharmadatan toimistolla varastonhallinnan ja laskutuksen aihealueista. Lisäksi järjestämme Presto ja Procuro-koulutuksia yksilöllisesti apteekin toimintaan räätälöityinä kokonaisuuksina apteekkikohtaisesti. Koulutustemme kautta ymmärrät järjestelmän ominaisuuksia laajemmin, varmuutesi käyttäjänä kasvaa ja helpotat arkityöskentelyäsi apteekissa.

Räätälöity koulutus voidaan toteuttaa myös paikan päällä apteekissasi. Valitsette itse sopivat aihealueet ja me rakennamme teille oman koulutuksen toivenne ja tarpeenne huomioiden. Kysy lisää vaihtoehdoistamme koulutustarjonnan osalta. Koulutuskalenterin löydät alempaa tältä sivulta ja tarkemmat tiedot koulutuskohtaisilta sivuilta (Koulutuskalenterin löydät myös Neuvosta).

Pääset ilmoittautumaan verkkosivujemme koulutuskohtaisten sivujen kautta. Soittele tai laita sähköpostia, niin kerromme lisää. Tuemme työskentelyäsi apteekkijärjestelmällä ja huolehdimme osaamisestasi!

Yhteydenotot ja tiedustelut:

Koulutuskalenteri 2021

pd3-koulutukset pidetään noin kahden tunnin mittaisina Teams-webinaareina, joihin voit osallistua vaikka työpaikaltasi tai kotoasi käsin. Lisäksi järjestämme Helsingissä koko päivän tehokoulutuksia laskutuksen ja varastonhallinnan aihealueista.

Linkit koulutusten tarkempiin kuvauksiin ja ilmoittautumiseen löydät alempaa tältä sivulta koulutuskalenterin jälkeen. Koulutuskohtaisilta sivuilta pääset myös ilmoittautumaan koulutuksiin.

Koulutuskalenterimme päivittyy jatkuvasti. Aikataulutamme uusia koulutuksia säännöllisesti, joten pidä kalenteriamme silmällä ja ilmoittaudu mukaan!

Ps. Muistathan, että voimme järjestää räätälöidyn koulutuksen haluamistasi aiheista milloin tahansa. Kysy lisää ja ota askel eteenpäin apteekkijärjestelmän käytössä!

Lokakuu

ViikonpäiväPäivämääräPaikkakuntaWebinaarin aihealue
ti5.10.2021webinaaripd3 Varastonhallinta - Osa 2
ke6.10.2021webinaaripd3 Taloushallinto - Osa 1
to7.10.2021Helsinkipd3 Varastonhallinta
ti12.10.2021webinaaripd3 Varastonhallinta - Osa 3
to14.10.2021webinaaripd3 Taloushallinto - Osa 2

Marraskuu

ViikonpäiväPäivämääräPaikkakuntaWebinaarin aihealue
ke3.11.2021webinaaripd3 Laskutus Ropo-apteekeille - Osa 2
to4.11.2021webinaaripd3 Laskutus - Osa 2

Yleiskoulutuksiemme kuvaukset ja ilmoittautuminen

pd3 – Webinaarit

Tarjoamme useita erilaisia webinaarikoulutuksia. Aihealueet käsittelevät pd3-järjestelmän laskutusta, varastonhallintaa, taloushallintoa tai muita ajankohtaisia aiheita. Sisältö vaihtelee koulutuskohtaisesti ja ilmoitamme tarkemmasta sisällöstä webinarien omalla sivulla ja Neuvon koulutuskalenterissamme. Webinaarien aiheet käsittelevät niin perusteita, kuin syventäviä asioita, virhetilanteiden korjaamista jne.

Webinaarit alkavat klo 13:00 ja kestävät noin kaksi tuntia. Ne järjestetään Teams-sovelluksen kautta live-tapahtumina tai kokouksina.

pd3 – Yleiskoulutukset Helsingissä

Tarjoamme yleiskoulutuksia Helsingissä Pharmadatan toimistolla. Koulutuksia järjestetään varastonhallinnan ja laskutuksen kokonaisuuksista ja ne toimivat vaihtoehtoina webinaari-kokonaisuuksille. Koulutukset ovat koko päivän mittaisia luokkahuonekoulutuksia, jotka pidetään klo 10.00 – 16.00. Aiheet ovat samoja kuin laskutuksen ja varastonhallinnan webinaareissa, mutta koulutus tapahtuu paikan päällä ja ”webinaarisarjojen” aiheet on koottu kokonaisuuksi.

Presto ja Procuro -koulutus

Presto on apteekin sisäinen, sähköinen tietopankki, jota hyödynnetään tiedon jakamiseen jokapäiväisessä työskentelyssä.

Koulutus antaa perusvalmiudet Preston käyttöön ja soveltamiseen apteekissa. Tavoitteena on oppia rakentamaan kunkin apteekin omia tarpeita vastaava kokonaisuus kanavien ja välilehtien avulla, sekä hyödyntämällä ohjelman keskeisimpiä ominaisuuksia.  Samalla tarkastellaan myös Preston linkittymistä Procuron kanssa.