Yleistä koulutuksistamme

Pharmadata tukee työskentelyäsi järjestelmän avulla ja koulutuksissamme pääset oppimaan uutta, sekä päivittämään osaamisesi uusista ominaisuuksista ja toiminnoista. Koulutusasiantuntijamme ovat oman syventymisalansa erityisosaajia, joten saat heiltä viimeisimmän tiedon ja vinkit ohjelmiston käytöstä.

Koulutukset järjestetään pienryhmissä ja vertaisoppimisen kautta voit jakaa tietoa myös muiden apteekkilaisten kanssa. Lisäksi harjoitusten avulla pääset opettelemaan järjestelmää myös käytännössä. Koulutustemme kautta ymmärrät järjestelmän ominaisuuksia laajemmin, varmuutesi käyttäjänä kasvaa ja helpotat arkityöskentelyäsi apteekissa.

Järjestämme yleiskoulutuksia laskutuksesta, varastonhallinnasta ja syksyllä tuomme uutuutena koulutusohjelmistoomme tiivistetyn Presto-Procuron perehdytyksen, sekä oman koulutuspäivän Ropo-palvelua hyödyntäville apteekeille.

Järjestämme pääosan syksyn koulutuksista Helsingissä ja Tampereella. Räätälöity koulutus voidaan toteuttaa myös paikan päällä apteekissasi, joten kysy lisää vaihtoehdoistamme koulutustarjonnan osalta. Syksyn koulutuskalenterin löydät alempaa tältä sivulta (Koulutuskalenterin löydät myös Neuvosta).

Pääset ilmoittautumaan verkkosivujemme koulutuskohtaisten sivujen kautta. Soittele tai laita sähköpostia, niin kerromme lisää. Tuemme työskentelyäsi apteekkijärjestelmällä ja huolehdimme osaamisestasi!

Yhteydenotot ja tiedustelut:

Riia-Liisa Rasimus
palvelujohtaja
puh. 0500 218119
riia-liisa.rasimus@pharmadata.fi

Koulutuskalenteri, syksy 2019

Linkit koulutuksien tarkempiin kuvauksiin löydät alempaa tältä sivulta koulutuskalenterin jälkeen. Koulutuskohtaisilta sivuilta pääset myös ilmoittautumaan koulutuksiin.

Ps. muistathan, että voimme järjestää räätälöidyn koulutuksen haluamistasi aiheista milloin tahansa. Kysy lisää ja ota askel eteenpäin apteekkijärjestelmän käytössä!

Marraskuu

ViikonpäiväPäivämääräPaikkakuntaKoulutuksen nimiTaso
ke6.11.2019Tamperepd3 Varastonhallinta-----
to7.11.2019TamperePresto ja Procuro aamupäivä-----
ti26.11.2019Helsinkipd3 Varastonhallinta-----
ti26.11.2019Helsinkipd3 Laskutus Ropo-apteekeille-----
ke27.11.2019HelsinkiPresto ja Procuro aamupäivä-----
to28.11.2019Tamperepd3 Laskutus Ropo-apteekeille-----

Joulukuu

ViikonpäiväPäivämääräPaikkakuntaKoulutuksen nimiTaso
ke11.12.2019OuluPresto ja Procro aamupäivä-----

Yleiskoulutuksiemme kuvaukset ja ilmoittautuminen

pd3 – Laskutuskoulutus Osa 1

Koulutuksen tavoitteena on että sen suorittanut ymmärtää asiakas- ja työpaikkalaskutuksen prosessin perusteet, sekä niiden soveltamisen. Lisäksi koulutuksessa käydään läpi myös KELA- ja TOTU-laskutusten pääperiaatteet, sekä raportointia kuun vaihteessa. Tavoitteena on hyödyntää näitä toimintoja käytännön työskentelyssä pd3 – ohjelmiston avulla.

pd3 – Laskutuskoulutus Osa 2

Koulutuksen tavoitteena on, että sen suorittanut ymmärtää myyntitoimitusten, -tilausten sekä myyntilaskujen pääperiaatteet ja erot. Lisäksi koulutuksessa käydään läpi myös laskujen korjauksen prosessit ja hyvityslaskutusta. Tavoitteena on hyödyntää näitä toimintoja käytännön työskentelyssä pd3 – ohjelmiston avulla.

pd3 – Laskutus Ropo-apteekeille

Ropo-palvelun käyttö laskun elinkaaren hallintaan helpottaa apteekin laskutusrutiineja. Se tuo mukanaan myös uusia huomioitavia asioita. Tässä uudessa koulutuskokonaisuudessa käydään läpi koko pd3- laskutusprosessit ja korjaustilanteita läpi nimenomaan Ropo-palvelu huomioiden.

pd3 – Varastonhallinnan tehopäivä

Varastonhallinnan tehopäivässä pureudutaan ohjelman logiikkaan varaston hallinnan kannalta, opitaan löytämään tietoa helposti ja nopeasti sekä ottamaan mahdollisimman paljon irti pd3:n tarjoamista työkaluista

Tavoitteena on, että koulutuksen suorittanut ymmärtää varastonhallinnan perusteet ja soveltuvin osin syvemmän tason käytön, ja osaa soveltaa taitoja käytännössä. Pääpainotus koulutuksessa on tuotteiden hallinta ja erilaisten varastotapahtumien ylläpito, sekä seuranta. Soveltuvin osin käydään läpi tavaroiden vastaanoton erityistapauksia. Tavoitteena on hyödyntää näitä toimintoja käytännön työskentelyssä pd3 – ohjelmiston avulla.

pd3 – Taloushallinto

Pd3-taloushallintokoulutuksessa käsitellään kokonaisvaltaisesti kirjanpitäjien vaatimia materiaaleja ja opitaan tulkitsemaan kirjanpitoraportteja. Talouden hallintaan voidaan käyttää eri tavoin suodatettuja raportteja, riippuen apteekin toimintamallista. Koulutuksessa huomioidaan erilaisia apteekkirakenteita, sisältäen eri sijainteja, kuten varastorobotti ja yritys.

Presto ja Procuro aamupäivä

Presto on apteekin sisäinen, sähköinen tietopankki, jota hyödynnetään tiedon jakamiseen jokapäiväisessä työskentelyssä.

Koulutus antaa perusvalmiudet Preston käyttöön ja soveltamiseen apteekissa. Tavoitteena on oppia rakentamaan kunkin apteekin omia tarpeita vastaava kokonaisuus kanavien ja välilehtien avulla, sekä hyödyntämällä ohjelman keskeisimpiä ominaisuuksia.  Samalla tarkastellaan myös Preston linkittymistä Procuron kanssa.