Yleistä koulutuksistamme

Pharmadata tukee työskentelyäsi järjestelmän avulla ja koulutuksissamme pääset oppimaan uutta, sekä päivittämään osaamisesi uusista ominaisuuksista ja toiminnoista. Koulutusasiantuntijamme ovat oman syventymisalansa erityisosaajia, joten saat heiltä viimeisimmän tiedon ja vinkit ohjelmiston käytöstä.

Järjestämme pd3-järjestelmän koulutuksia useista eri aihealueista ja ajankohtaisista aiheista. Apteekkijärjestelmän etäopiskelu on mahdollista webinaarien avulla. Nämä koulutukset pidetään noin kahden tunnin mittaisina webinaareina. Vaihtoehtona webinaareille tarjoamme koko päivän tehokoulutuksia Helsingissä Pharmadatan toimistolla varastonhallinnan ja laskutuksen aihealueista. Lisäksi järjestämme Presto ja Procuro-koulutuksia yksilöllisesti apteekin toimintaan räätälöityinä kokonaisuuksina apteekkikohtaisesti. Koulutustemme kautta ymmärrät järjestelmän ominaisuuksia laajemmin, varmuutesi käyttäjänä kasvaa ja helpotat arkityöskentelyäsi apteekissa.

Räätälöity koulutus voidaan toteuttaa myös paikan päällä apteekissasi. Valitsette itse sopivat aihealueet ja me rakennamme teille oman koulutuksen toivenne ja tarpeenne huomioiden. Kysy lisää vaihtoehdoistamme koulutustarjonnan osalta. Koulutuskalenterin löydät alempaa tältä sivulta ja tarkemmat tiedot koulutuskohtaisilta sivuilta (Koulutuskalenterin löydät myös Neuvosta).

Pääset ilmoittautumaan verkkosivujemme koulutuskohtaisten sivujen kautta. Soittele tai laita sähköpostia, niin kerromme lisää. Tuemme työskentelyäsi apteekkijärjestelmällä ja huolehdimme osaamisestasi!

Yhteydenotot ja tiedustelut:

Koulutuskalenteri 2022

pd3-koulutukset pidetään noin kahden tunnin mittaisina Teams-webinaareina, joihin voit osallistua vaikka työpaikaltasi tai kotoasi käsin.

Linkit koulutusten tarkempiin kuvauksiin ja ilmoittautumiseen löydät alempaa tältä sivulta koulutuskalenterin jälkeen. Koulutuskohtaisilta sivuilta pääset myös ilmoittautumaan koulutuksiin.

Koulutuskalenterimme päivittyy jatkuvasti. Aikataulutamme uusia koulutuksia säännöllisesti, joten pidä kalenteriamme silmällä ja ilmoittaudu mukaan!

Ps. Muistathan, että voimme järjestää räätälöidyn koulutuksen haluamistasi aiheista milloin tahansa. Kysy lisää ja ota askel eteenpäin apteekkijärjestelmän käytössä!

Kesäkuu

ViikonpäiväPäivämääräWebinaarin aihealueOsa
pe3.6.2022pd3 LaskutusOsa 1 - Laskutuksen kokonaiskuva - rutiinit haltuun!
to9.6.2022pd3 AnnosjakeluAnnosjakelun kulku, korjaukset ja erikoistilanteita
pe10.6.2022pd3 VarastonhallintaOsa 1 - Nimikkeiden käsittelyn perusteet
ke15.6.2022pd3 LaskutusOsa 2 - Laskujen korjaaminen
pe17.6.2022pd3 VarastonhallintaOsa 2 - Ostotilauksien käsittely ja asiakastapaukset

Heinäkuu

Ei koulutuksia (kesätauko)

Elokuu

ViikonpäiväPäivämääräWebinaarin aihealueOsa
ti9.8.2022pd3 AnnosjakeluAnnosjakelun kulku, korjaukset ja erikoistilanteita
to11.8.2022pd3 VarastonhallintaOsa 1 - Nimikkeiden käsittelyn perusteet
to18.8.2022pd3 VarastonhallintaOsa 2 - Ostotilauksien käsittely ja asiakastapaukset
ti23.8.2022pd3 VarastonhallintaOsa 3 - Varaston optimointi
to25.8.2022pd3 Laskutus Ropo-apteekeilleOsa 1 - Laskutuksen kokonaiskuva - rutiinit haltuun!
ti30.8.2022pd3 LaskutusOsa 1 - Laskutuksen kokonaiskuva - rutiinit haltuun!

Syyskuu

ViikonpäiväPäivämääräWebinaarin aihealueOsa
ti6.9.2022pd3 LaskutusOsa 2 - Laskujen korjaaminen
to8.9.2022pd3 TaloushallintoOsa 1 - Taloushallinto pd3:ssa - Toimintaperiaatteita ja raportointia
to15.9.2022pd3 TaloushallintoOsa 2 - pdAnalyysi - Miten hyödyn analyysityökalusta?
pe23.9.2022pd3 Laskutus Ropo-apteekeilleOsa 2 - Laskujen korjaaminen

Yleiskoulutuksiemme kuvaukset ja ilmoittautuminen

pd3 – Webinaarit

Tarjoamme useita erilaisia webinaarikoulutuksia. Aihealueet käsittelevät pd3-järjestelmän laskutusta, varastonhallintaa, taloushallintoa tai muita ajankohtaisia aiheita. Sisältö vaihtelee koulutuskohtaisesti ja ilmoitamme tarkemmasta sisällöstä webinarien omalla sivulla ja Neuvon koulutuskalenterissamme. Webinaarien aiheet käsittelevät niin perusteita, kuin syventäviä asioita, virhetilanteiden korjaamista jne.

Webinaarit alkavat klo 13:00 ja kestävät noin kaksi tuntia. Ne järjestetään Teams-sovelluksen kautta live-tapahtumina tai kokouksina.

Presto ja Procuro -koulutus

Presto on apteekin sisäinen, sähköinen tietopankki, jota hyödynnetään tiedon jakamiseen jokapäiväisessä työskentelyssä.

Koulutus antaa perusvalmiudet Preston käyttöön ja soveltamiseen apteekissa. Tavoitteena on oppia rakentamaan kunkin apteekin omia tarpeita vastaava kokonaisuus kanavien ja välilehtien avulla, sekä hyödyntämällä ohjelman keskeisimpiä ominaisuuksia.  Samalla tarkastellaan myös Preston linkittymistä Procuron kanssa.