Apteekkianalyysi – Tehoa toimintoihin ja kaikki hyöty irti apteekkijärjestelmästä

Apteekin menestysreseptin taustalla on tiedon, osaamisen ja kannattavan liiketoiminnan hallinta. Toisaalta on hyvä välillä tarkastella päivittäisiä toimintoja ja työntekijöiden osaamista. Apteekkijärjestelmän tehokas hyödyntäminen helpottaa työskentelyä ja vaikuttaa osaltaan ilmapiiriin sekä motivaatioon. Nämä yhdessä heijastuvat edelleen asiakaspalveluun. Toteuta nyt tilannekatsaus apteekillasi ja hyödynnä Apteekkianalyysi-palveluamme!

Pharmadata on rakentanut Apteekkianalyysin, joka sisältää asiantuntijoidemme arvion apteekkisi toiminnoista ja järjestelmän käytöstä. Annamme samalla neuvoja niin arjen työskentelyyn kuin raportointiin ja liiketoiminnan seurantaan. Tunnuslukujen ja raporttien tarkastelun kautta apteekille tarjoutuu lisäksi uutta näkökulmaa päivittäiseen seurantaan ja pitkän tähtäimen suunnitteluun. Tarjoamme apteekille mahdollisuuden esittää omia toiveita käsiteltävistä asioista ja opastamme järjestelmän käytössä sekä uusien ominaisuuksien hyödyntämisessä.

Palvelukokonaisuus sisältää:
Apteekin ennakkokysymykset, toiveet ja nykytilanteen ennakkoarvio
Toimintojen kartoitus ja opastus apteekkikäynnin yhteydessä. Tämä sisältää avainhenkilöiden haastattelun, apteekkijärjestelmän käytön ja sen hyödyntämisen arvioinnin sekä erillisen koulutusosion. Lisäksi teemme arvioinnin apteekin laitteistosta ja niiden toiminnasta.
Apteekkianalyysiraportti ja toimenpide-ehdotukset. Kirjallinen yhteenveto tiivistää analyysipäivän tulokset ja kertoo toimenpide-ehdotukset.
Seurantapalaverit ja kehitysideat tähtäävät toiminnan tehostamiseen.  

 

Yhteydenotot ja tiedustelut: