Onnistunut ja hallittu pd³ -apteekkijärjestelmän käyttöönotto Pharmadatan järjestelmänvaihtopalvelulla

Pharmadatan järjestelmänvaihtopalvelu auttaa apteekkia tehokkaasti, hallitusti ja suunnitelmallisesti ottamaan uuden apteekkijärjestelmän käyttöön.

Järjestelmänvaihtopalvelumme koostuu projektinhallinnasta, perehdytyksestä, laitteiden asennuksesta, tiedon siirrosta sekä käyttöönottotuesta.

Järjestelmävaihto sovitaan ja aikataulutetaan aina asiakaslähtöisesti Sinun apteekkisi tarpeiden mukaan. Apteekin ja Pharmadatan välisen yhteistyön avulla pidämme muutoksen suunnan selkeänä koko projektin ajan ja varmistamme asetettujen tavoitteiden toteutumisen aikataulun mukaisesti.

Pharmadatan huolehtii laiteasennukset ja järjestelmänvaihdot pitkällä kokemuksella ja asiantuntemuksella, jolloin asennustyö ei häiritse apteekin toimintaa tai aiheuta katkoksia apteekin aukioloaikoihin. Yksityiskohtaisella koulutustarpeiden kartoituksella, ennakkotehtävillä ja käyttäjäkoulutuksella varmistamme onnistuneen muutoksen henkilökunnan toiminnassa. Me turvaamme myös paikan päällä apteekissa uuden järjestelmän käyttöönoton. Olemme tukenasi – aina projektin käynnistämisestä onnistuneeseen järjestelmänvaihtoon ja tasapainoiseen arkityöhön asti.

Neljä askelta pd3-käyttöönottoon

1. Päätös

Tutustu pd3-järjestelmän hyötyihin apteekin liiketoiminnassa sekä asiakaspalvelussa.

Pyydä tarjous ja tee päätös nykyaikaisen pd3-järjestelmän ottamisesta. Sovi apteekillesi sopiva ajankohta pd3-järjestelmän käyttöönotolle.

2. Projektisuunnitelma

Projektipäällikkömme on sinuun yhteydessä ennakkoon jo hyvissä ajoin ja laadimme kanssasi projektiaikataulun.

Apteekkisi järjestelmänvaihdon ennakkovalmistelut käynnistyvät ja henkilökunnallesi laaditaan ennakkokoulutusmateriaali uuteen järjestelmään tutustumista varten.

3. Asennus

Ammattitaitoinen asennustiimimme suorittaa laitteiston asennuksen ennen uuteen järjestelmään siirtymistä. Uuteen pd3-järjestelmään siirretään tiedot entisestä apteekkijärjestelmästä ja varmistetaan logistiikan toiminta.

4. Käyttöönotto

Tuemme apteekilla siirtymisen pd3-järjestelmään koulutusasiantuntijoidemme avulla. Näin turvaamme apteekin normaalin ja sujuvan toiminnan muutoksesta huolimatta.