Ropo-palvelu – edullinen, helppokäyttöinen ja nykyaikainen tapa hoitaa apteekin laskutus

 

Ropo-palvelu on toteutettu Pharmadatan ja Ropo Capitalin yhteistyönä tehostamaan ja helpottamaan apteekin laskutusta ja maksuvalvontaa. Se säästää apteekin aikaa laskutuksen rutiineista muuhun työhön. Palvelu kattaa koko laskun elinkaaren, laskujen lähetyksestä maksuvalvontaan sekä automatisoituun muistutus- ja perintäpalveluun.

Palveluun kuuluu laskujen maksamiseen ja maksuvalvontaan liittyvä Ropo Capitalin asiantunteva asiakaspalvelu sekä Ropo 24 –portaali, josta saa reaaliaikaisen raportoinnin tilityksistä ja tehtävistä. Laskujen tilaa voi seurata reaaliajassa myös suoraan apteekkijärjestelmästä.

Ropo-palvelu on saatavilla kaikille pd³- tai Salix järjestelmää käyttäville apteekeille.

Kysy lisää myynti@pharmadata.fi

 

 

Ropo Capital  on laskun elinkaari- ja rahoituspalveluihin erikoistunut yritys. Kilpailemme markkinoilla teknologisena edelläkävijänä – toimintamallimme pohjautuu digitalisaation etuihin ja vahvaan automaatioon. Yli 8 000 yritystä Suomessa käyttää aktiivisesti palvelujamme. Työllistämme n. 160 talouden ammattilaista ja vuonna 2017 liikevaihtomme ylittää 40 miljoonaa euroa. Vuoteen 2020 mennessä haluamme olla oman alamme markkinajohtaja Suomessa.

www.ropocapital.fi

 

Pharmadata Oy  on johtava apteekkialan tietojärjestelmiä ja tietoliikennepalveluja tuottava yritys, jonka tuotteita ovat muun muassa pd³ ja Salix sekä EasyMedi, SecureMedi, Procuro, Presto ja Apteekkiverkko. Tarjoamme lisäksi Service Desk -palveluja, ohjelmistokoulutusta sekä asiantuntijapalveluita. Yhtiön liikevaihto oli vuonna 2017 noin 8,1 miljoonaa euroa ja henkilöitä yrityksessä työskentelee 45. Pharmadatan omistaa Suomen Apteekkariliitto.

Yrityksen visiona vuoteen 2020 on olla luotettava kumppani ja innovatiivinen apteekkitoimialan kehittäjä, joka tuottaa lisäarvoa apteekkien toimintaan ja asiakkaille.  Asiakkaista 76 % onkin erittäin ja hyvin tyytyväisiä Pharmadatan asiantuntemukseen ja pitää yritystä luotettavana sekä toimintavarmana yhteistyökumppanina (Taloustutkimus 11/2017).