Pharmadata yrityksenä, visio ja arvot

Pharmadata Oy on johtava apteekkialan tietojärjestelmiä ja tietoliikennepalveluja tuottava yritys, jonka tuotteita ovat muun muassa pd³ ja Salix sekä EasyMedi, SecureMedi, Procuro, Presto ja Apteekkiverkko. Tarjoamme lisäksi Service Desk -palveluja, ohjelmistokoulutusta sekä asiantuntijapalveluita.

Yhtiön liikevaihto oli vuonna 2019 noin 9,4 miljoonaa euroa ja henkilöitä yrityksessä työskentelee 48. Pharmadatan omistaa Suomen Apteekkariliitto.

Pharmadatan arvot ovat: asiakaslähtöisyys, luotettavuus, edelläkävijyys ja asiantuntijuus. Asiakkaista 76 % onkin erittäin ja hyvin tyytyväisiä Pharmadatan asiantuntemukseen ja pitää yritystä luotettavana sekä toimintavarmana yhteistyökumppanina. (Taloustutkimus 11/2019).

Visio 2025

Pharmadata on luotettava kumppani ja innovatiivinen apteekkitoimialan kehittäjä, joka tuottaa lisäarvoa apteekkien toimintaan ja asiakkaille.

 

Arvot

Asiakaslähtöisyys

Keskitymme toiminnassamme rakentamaan asiakkaillemme liiketoiminnallista ja asiakashyötyä tuottavia turvallisia ratkaisuja. Teemme tämän yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Luotettavuus

Toimintamme on rehellistä, aitoa ja perustuu korkeisiin eettisiin periaatteisiin. Teemme mitä lupaamme ja toimintamme on läpinäkyvää ja avointa.

Edelläkävijyys

Tuomme alalle uusia, innovatiivisia ja tehokkaita ratkaisuja. Työskentelemme suunnitelmallisesti ja asiakkaidemme kyky menestyä on meille kunnia-asia.

Asiantuntijuus

Kehitämme jatkuvasti osaamistamme. Tavoitteenamme on pysyä kehityksen kärjessä sekä teknologian että toimintaympäristön osalta. Asiantuntemuksemme on apteekkien käytössä.