Onnistunut ja hallittu pd3 -järjestelmän käyttöönotto Pharmadatan käyttöönottopalveluilla

Pharmadatan käyttöönottopalvelu auttaa apteekkia tehokkaasti, hallitusti ja suunnitelmallisesti suorittamaan apteekkijärjestelmän vaihdon.
Käyttöönottopalvelumme koostuu projektinhallinnasta, koulutuksesta, laitteiden asennuksesta, tiedon siirrosta sekä käyttöönottotuesta.

Käyttöönotto sovitaan ja aikataulutetaan aina asiakaslähtöisesti ja apteekkikohtaisesti. Pharmadatan ammattitaitoinen asennuskumppani suorittaa laitteasennukset ja järjestelmänvaihdot asiantuntemuksella, jolloin asennustyö ei häiritse apteekin muuta toimintaa tai aiheuta katkoksia apteekin aukiolossa tai asiakaspalvelussa.

Tarkan koulutustarpeiden kartoituksen, ennakkotehtävien ja käyttäjäkoulutuksen sekä –tuen avulla varmistamme onnistuneen muutoksen henkilökunnan toiminnassa, aina projektin käynnistämisestä onnistuneeseen käyttöönottoon sekä tasapainoiseen arkityöhön asti. Tiiviin apteekin ja Pharmadatan välisen projektiyhteistyön avulla pidämme muutoksen suunnan selkeänä koko projektin ajan ja varmistamme asetettujen tavoitteiden toteutumisen aikataulun mukaisesti.

Ole yhteydessä myyntiimme:

myynti@pharmadata.fi

Vaihde 040 559 6220