EasyMedi on internetpohjainen palvelumme hoitoyksiköiden ja apteekin väliseen tilausliikenteeseen ja viestintään. Sen käyttöön ei tarvita ohjelma-asennuksia, ja se toimii kaikilla laitteilla, joissa on internetyhteys.

Käsittele tilaukset ja annosjakelun ilmoitukset silloin, kun sinulle parhaiten sopii

EasyMedi sopii kaiken kokoisille apteekeille riippumatta siitä, mikä apteekkijärjestelmä on käytössä. Se on Suomen käytetyin apteekkitilausjärjestelmä; yli 500 apteekkitoimipistettä käyttää EasyMediä ja tilaajina on sekä kunnallisten että yksityisten toimijoiden hoitoyksiköitä, kotisairaanhoitoa sekä sairaaloita.

Tiesithän, että EasyMedillä hoituvat lääke- ja muiden apteekkituotteiden tilaamisen lisäksi myös annosjakelun ilmoitukset? EasyMedin avulla viestintä tilaajien ja apteekin välillä selkiytyy, puhelimen käyttö vähenee ja virheiden mahdollisuus pienenee.

Miksi valita EasyMedi?

EasyMedi on selainpohjainen myös mobiilikäytössä

Järjestelmä toimii suoraan internetselaimessa ilman erillistä ohjelmaa. EasyMedin avulla lääketilauksiin auktorisoitu henkilökunta voi tilata lääkkeet ja muut apteekkituotteet silloin kun siihen on parhaiten aikaa.

Turvallinen palvelu apteekeille

Järjestelmä on turvallinen, auditoitu ja vuosia käytössä testattu. Jo ensimmäisen version käyttöönotosta vuodesta 2007 alkaen palaute sekä apteekeista että tilaajilta on ollut erinomaista.

Tilaaminen on yksinkertaista

Tilatessa tuotteet haetaan järjestelmän käytössä olevasta Apteekkariliiton tuotetaksasta.

Potilaat, lääkkeet sekä tilaukset jäävät järjestelmän muistiin automaattisesti, jolloin vanhojen tilausten selaaminen on helppoa. Hallintasivuilla näkyvät tilaukset ja hoitokotien tilaajatiedot, joiden muokkaaminen ja lisääminen on tehty äärimmäisen yksinkertaiseksi.

EasyMedi palvelee
500
Käytössä yli 500 apteekki­toimipisteessä
200
200 paikkakunnalla
7000
Tuhansia tilaavia yksiköitä
100 000
Lähes 100 000 loppuasiakasta

Pharmadatan EasyMedi vie tilaustoiminnot ja viestittelyn uudelle tasolle

EasyMedi on muuttanut kokonaisvaltaisesti tilausten ja annosjakelun muutosilmoitusten tekemisen, vastaanottamisen ja käsittelyn. EasyMedi saakin käyttäjiltä jatkuvasti paljon kiitosta.

EasyMedi helpdesk auttaa

040 662 4132 (arkisin 9-17)

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä.

    Harri Havulinna

    EasyMedi tuotepäällikkö
    Harri Havulinna

    +358 40 662 4132