Ajankohtaista

Laajenna toimintaasi EasyMedin avulla

 

EasyMedin selkeys ja helppokäyttöisyys ovat tehneet siitä käytetyimmän lääkkeiden ja apteekkituotteiden tilauskanavan hoitokodeille, kotihoidolle, yksityissairaaloille sekä yksittäisille asiakkaille. Tällä hetkellä palvelua käyttää yli 40 000 asiakasta. EasyMedi helpottaa niin apteekin kuin tilaajan työtä ja uusi hinnoittelu kannustaa laajentamaan apteekin toimintaa ja asiakaskuntaa.

 

Helpota apteekin ja tilaajien prosesseja

Apteekeissa on usein kiireistä ja sisään tulevia asiakkaita halutaan palvella hyvin, mutta samaan aikaan resursseja on sidottu tilausten hoitamiseen. Toiminnot keskeytyvät puhelimen soidessa. Tilauksiin halutaan tehdä muutoksia tai tarkastetaan ja selvitetään tilausten tietoja. Tietoa kulkee myös sähköpostilla, mutta viestien kirjoittaminen on työlästä ja prosessi hidas. Työ ja toiminnot pirstaloituvat ja erityisesti suurten asiakasmäärien käsittely vie paljon aikaa.

EasyMedissä tilaaja ja apteekki näkevät lääkkeet ja tuotteet suoraan tuotetaksasta. Käsittely voidaan tehdä rauhassa, itselle sopivana ajankohtana ja tarvittaessa vielä kommunikoida ohjelmassa olevan chatin välityksellä.

Tilaushistoria on aina saatavilla ja tilaustietoihin voidaan tarvittaessa palata. Tilausten käsittely on nopeaa ja tehokasta. Lisäksi EasyMedissä tilaajat pääsevät tutustumaan ja tilaamaan tuotteita suoraan apteekin laajasta valikoimasta, erityisesti yksityisasiakkaiden kohdalla palvelun merkitys korostuu.

Helppo käyttöönotto

Apteekki ja apteekin työntekijät säästävät omaa sekä asiakkaan aikaa ja tehostavat toimintoja siirtämällä tietoa digitaalisesti EasyMedin avulla. Palvelu on mahdollista ottaa käyttöön kaikissa apteekeissa apteekkijärjestelmästä riippumatta. Apteekki voi käyttää yhtä lisenssiä, tai toiminnan niin vaatiessa pääapteekilla ja sivuapteekilla voi olla erilliset lisenssit. Hinnaltaan toinen lisenssi on ensimmäistä edullisempi.

EasyMedin käyttö ei edellytä ohjelma-asennuksia tai laitehankintoja, nettiyhteys millä tahansa laitteella riittää. Palvelu saadaan aktivoitua nopeasti ja apteekkihenkilöstön lyhyen käyttöopastuksen jälkeen käyttö voi alkaa välittömästi.

Asiakkuuksia tukeva hinnoittelu

EasyMedi soveltuu kaiken kokoisille apteekeille ja asiakasmäärille. Palvelun käyttäjien määrää ei ole rajoitettu ja pienimmillään apteekeilla on muutamia kymmeniä ja suurimmillaan jopa tuhat tilaavaa asiakasta.

EasyMedin hinnoittelu muuttuu tänään 1.3.2018. Uuden porrastetun kuukausihinnoittelun myötä asiakkaiden määrän kasvaessa apteekin asiakaskohtainen hinta laskee. Uusi hinta otetaan käyttöön myös nykyisillä asiakkailla ja tämä ei vaadi apteekeilta mitään toimenpiteitä.

Apteekin käytetyin tilauskanava

Asiakkaat ovat yhä useammin netissä ja verkossa tapahtuva tilaaminen yleistyy. EasyMedin 40 000 tilausasiakasta on määrä, joka osoittaa palvelun olevan tarkka, helppo, tehokas ja turvallinen. Apteekeille EasyMedi tarjoaa mahdollisuuden laajentaa asiakaskuntaa sekä tehostaa prosesseja ja asiakastyytyväisyyttä. Uskomme lisäksi, että EasyMedi avaa uusia liiketoimintamahdollisuuksia kehittyvälle apteekille.

 

EasyMedi – asiakkaiden tilaukset ja annosjakelun ilmoitukset kätevästi verkossa

 

Yhteydenotot ja tiedustelut,

Harri Havulinna

harri.havulinna@pharmadata.fi

+ 35840 6624132

Edellinen artikkeliSeuraava artikkeli